2021 En Trend Alyans Modelleri

2021 En Trend Alyans Modelleri

Yeni evlenecek çiftler için birçok hazırlık başlamışken yaklaşan düğün hazırlıkları da tüm hızıyla sürüyor ve belki de stresli bir dönem içinde koşuşturuyorsunuz demektir. Bu süreçte birbirinden özel seçimler, kararlar ve kararsızlıklar sizi bırakmayacaktır. Bu tatlı koşuşturmaca içinde en önemli ihtiyacınız da bir çift alyans olacaktır. Alyanslar çiftlerin gelecekteki birlikteliklerini simgeler ve çok önemlidirler. Artık son zamanlarda da birbirinden güzel alyans modelleri beğeniye sunulmuştur. Yani seçmenizi bekleyen o kadar çok çeşitli alyans var ki, belki de içlerinden birine karar bile veremeyeceksiniz. 2021 Alyans Modelleri içinde çiftlerden geline ve damada özel tasarımlar oldukça şık. Bu modellerden bahsetmek gerekirse geline iri taşlı, damada kenarları ufak taşlı bir tasarım tercihiniz olabilir. Damadın yüzüğü sade olabilirken gelinin yüzüğü tamamen taşlı ya da desenli olabilir. İşlemeli, işçilikli, kalp figürlü, sonsuzluk simgesi olabilen, birleştiğinde kalbe dönüşen, çiftlerin karşılıklı birbirlerinin isimlerinin yazdığı, ince ya da kalın modeller 2021 alyans modelleri içinde yalnızca birkaçı diyebiliriz.

Alyans modelleri artık birbirinin aynı olmak zorunda değil. Oldukça farklı tasarımlara bir noktada birleşen hoş bir hava katılarak çok özel kombinler yaratılmış. Tamamen kadınsı olan gelin alyansı, damatta bambaşka bir hal almış fakat gelinin tarzından da biraz katılmış modeller bulabilirsiniz. Renklerin bile farklı olabileceği bu özgün tasarımlarda artık siz de kendi hayalinizdeki modeli mücevher uzmanlarına yaptırabiliyorsunuz. 2021 alyans modelleri içinde beyaz altından artık biraz daha kırmızı altına yönelmeye gidilmiş. Hoş ve eski bir hava veren kırmızı altın alyans modelleri, görünümü ile inanılmaz farklı bir model oluşturmuş. Eskiden çok fazla tercih edilmeyen ve sadece yatırım amaçlı gidilen bu tarzlar artık 2021 in moda alyansları içinde denilebilir. Taşlarla da birleşebilen kırmızı altın, nefis tasarımların ışığında sevdiğinizle birlikte sonsuza kadar evet demenin anlamını ikiye katlayacaktır.

2021 in en moda alyans tercihlerinden biri de gelinliğe uyum sağlayan alyanslar olmuştur. Gelin adayları gelinlikleri üzerindeki taşlara uyum sağlayan modellerle oldukça uyumlu ve şık görünmeyi hedefliyorlar. Özel tasarım modellere giren bu alyanslar renk tercihleri ile de yelpazesini genişletebiliyor. Yalnızca kırmızı altın mı 2021 de moda olan? Elbette ki değil. Sarı ve beyaz alyans modelleri de oldukça şık tasarımları ile 2021 alyans modelleri içinde yerlerini alıyor. Beyaz altından vazgeçemeyen çiftler daha çok tek taşlı altın alyansları ya da tek taş pırlanta kombinlerini tercih ediyorlar. Sarı altın düşkünleri ise tamamen halka olmayan, asimetrik kesim alyansları talep ediyorlar. Günümüzde sadelik ve sıradanlıktan tamamen sıyrılmış, kişilere özel, birbirinden farklı ve şık modellerle sonsuz birlikteliğe adım atmanız mümkün. Her zaman parmağınızda taşıyacağınız, sizinle birlikte olacak eşinizi temsil edecek, gittiğiniz her yerde evli olduğunuzu göstereceğiniz alyanslar özenle seçilmelidir. Bir daha değiştirmeyeceğiniz ve sizin zevkinizle bütünleşen bu halkalar gelinliğiniz, düğününüz ve tüm hazırlıklarınız kadar önemlidirler. Bu yüzden her bir detayı düşünmeniz, ortak karar ile güzel bir tercih yapmanız çok önemlidir. 2021 de tasarımcıların ve mücevher markalarının sundukları birbirinden eşsiz alyans modelleri gerçek anlamda göz alıcı tarzda. Siz de bu eşsiz günün tüm anlamını harika bir halka ile parmağınızda gururla taşıyın. Birlikte hayat boyu beraber olacağınız insana çok özel bir alyans hediye edin. Birlikteliğinizin başlangıcında yapacağınız tüm iyi ve kaliteli seçimler sizi evlilik hayatınızda da ileriye dönük güzel hedeflere yönlendirecektir. En güzel alyans modelleri için kaliteli pırlantanın adresi thales pırlanta‘nın 2021 tasarımlarını mutlaka görmenizi tavsiye ederiz.

sponsor reklam

Benzer Yazılar

En Yeni Kanvas Tablolar

En Yeni Kanvas Tablolar

Bursa Yapı Dekorasyon Şirketi

Bursa Yapı Dekorasyon Şirketi

Yorum Yok

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir