Categories: Eğitim

EB-5 Vizesi

EB-5 vizesi, ABD’de yatırım yaparak sürekli yaşamak isteyen kişilerin başvuruda bulunması gereken bir programdır. Peki, EB-5 vizesi nasıl alınır?

EB 5 vizesi, yabancı yatırımcılar için düzenlenen bir vize programıdır. Özellikle Amerika’da yatırım yaparak ikamet etmek isteyen yatırımcıların EB-5 vizesi için başvuru yapması gerekmektedir. Ancak başvuru sürecinin onaylanması ve kişinin ABD’de yaşayabilmesi için yeşil karta sahip olması gerekmektedir. EB-5 vizesi için başvuru yapacak kişiler gerekli koşulları sağlamalıdır. Aynı zamanda EB-5 vizesi için iki tip yatırımcı bulunmaktadır. İlki küçük çapta bir firma kurmak, ikincisi ise bizzat kendisi tarafından yöneteceği ticari yatırım işletmesi’dir. Dolayısı ile EB-5 vizesi almak isteyenler ABD’de ikamet etmek istiyorsa yeşil kart için de başvuru yapmalıdır.

Green Card, günümüzde sıkça kullanılan ve hemen hemen herkes tarafından bilinen bir programdır. Amerika’da yaşamak ve çalışmak isteyen kişilerin yeşil kart (Green Card) için başvuru yapması gerekmektedir. Green Card, daimi ikamet kartı olarak nitelendirilmektedir. Amerika Birleşik Devletleri’nde kalıcı olarak yaşamak isteyenlerin başvuruda bulunması gereken bir karttır.

E2 Vizesi Hakkında Bilgi

E2 vizesi için başvuru yapacak kişilerin kendi ülkesi ve ABD arasında yatırımcı anlaşmasının olması gerekmektedir. Dolayısı ile E2 vizesi bir yatırımcı vizesidir. ABD’de yatırım yapmak ve orada yaşamak isteyen kişilerin başvuru yapması zorunlu olan bir programdır. Amerika da şirket kurarak yatırım yapmayı hedefleyen kişiler E2 vizesine başvuru yapmalıdır. Ancak bu süreç biraz uzun sürebilir. Aynı zamanda E2 vizesini almak için istenilen koşulların sağlanması gerekmektedir. Peki, E2 vizesi nasıl alınır?

E2 vizesini almak için hem Türkiye’den hem de Amerika’dan başvuruda bulunulabilir. Başvurunun yatırım kapsamında olması oldukça önemlidir. Amerika’ya turist olarak giderek E2 vizesine başvuru yapılabilmektedir.

Bu postu değerlendir.
Lamet Rap

Share
Published by
Lamet Rap

Recent Posts

Tümden Banyo Fiyatları

Sıfırdan banyo tadilatı yapmak isteyen kişiler tümden banyo fiyatları hakkında detaylı bilgileri almak ister. Genel…

12 ay ago

Iqos Elektronik Sigara Çeşitleri

Elektronik sigaraların kullanımlarının yaygınlaşmasıyla birlikte ıqos sigara tercihlerde olmaktadır. Özellikle bu sigaranın kaliteli yapısı ve…

1 yıl ago

Metpor ile Eviniz Korunsun

Profesyonel çalışma ekibimiz ve birinci sınıf kalite malzemelerimizle mantolama işlemleri yapıyoruz. Enerji verimini ve enerji…

1 yıl ago

İngiltere Vize Başvurusu

İngiltere’de yaşamak, seyahat etmek, eğitim görmek veya çalışmak isteyen kişiler İngiltere vize türlerine göre başvuru yapıdır. Dilerseniz…

1 yıl ago

Arçelik Ürünlerinde Kampanya

Arçelik ürünleri ile evinde mevcut olan tüm beyaz eşyaları tek bir bayi üzerinden en uygun…

2 yıl ago

1000X Yükseliş Potansiyeline Sahip Kripto Paralar

Kripto para yatırımında, doğru bir proje tercih edildiğinde çok yüksek yatırım geri dönüşü elde etmek…

2 yıl ago