Categories: Haber

Harpuşta Dış Cephe Uygulamaları

Harpuşta dış cephe uygulamaları görsel açıdan bakıldığında maksimum keyifli bir duvar sistemleri demektir. Dekorasyon firmamızın en iyi ürün ve uygulama seçeneklerini değerlendirebilirsiniz.

Harpuşta dış cephe uygulamaları denince akla duvarlardaki üst bölümler düşünülebilir. Duvar kenarlarının üzerine geçirilen bu işlemlerde çatıdaki ve genel alanlardaki duvar üst kısımları kullanılmaktadır.

Harpuşta Dış Cephe Nedir?

Harpuşta dış cephe uygulamaları bir alanda maksimum düzeyde duvar üst kaplaması sağlar. Duvarların dikine olan kısımlarının tepesini bu malzeme ile kaplamak görsel açıdan çok büyük avantaj sağlamaktadır. Strafor duvar paneli gibi uygulamalarla harpuşta arasında fark vardır. Duvar paneli duvarın kendisine uygulanmaktadır. Harpuştalar ise duvarın üst bölümünde bulunmaktadır. Tüm uygulamalarımız titizlikle devam etmektedir.

  • Harpuşta detayı gri metalik, siyah renklerde olabilir. Çeşitleri bakımından söve uygulamalarından daha farklıdır. Söve türleri pencerelerin ve çerçevelerin üst bölümlerine daha kıvrımlı bir şekilde uygulanmaktadır. Sanatsal katkıları dekorasyonda daha da fazladır.

  • Harpuşta tuğlalarda ise tuğlalarla örülü bir sistemin üzerinde beton görüntü oluşur. Yine dekorasyon amacı vardır, ancak küçük bir çatı olarak da kullanılmaktadır. Yani birikmelerin engellenmesinde belirgin bir artı bulabilirsiniz.

Harpuşta Dış Cephe Fiyatları

Isı yalıtımı fiyatlarında harpuşta uygulamalarının sayısı uzunluğu vs. önem kazanmaktadır. Ne kadar uzun bir harpuşta varsa toplam miktar değişecektir. Mantolama sistemleri, iç ve dış cephe uygulamaları ile birlikte tüm proje ayrıntılarını talep edebilirsiniz. Kalıcı memnuniyetinize önem veriyoruz.

Bu postu değerlendir.
Lamet Rap

Recent Posts

Tümden Banyo Fiyatları

Sıfırdan banyo tadilatı yapmak isteyen kişiler tümden banyo fiyatları hakkında detaylı bilgileri almak ister. Genel…

1 yıl ago

Iqos Elektronik Sigara Çeşitleri

Elektronik sigaraların kullanımlarının yaygınlaşmasıyla birlikte ıqos sigara tercihlerde olmaktadır. Özellikle bu sigaranın kaliteli yapısı ve…

1 yıl ago

Metpor ile Eviniz Korunsun

Profesyonel çalışma ekibimiz ve birinci sınıf kalite malzemelerimizle mantolama işlemleri yapıyoruz. Enerji verimini ve enerji…

1 yıl ago

İngiltere Vize Başvurusu

İngiltere’de yaşamak, seyahat etmek, eğitim görmek veya çalışmak isteyen kişiler İngiltere vize türlerine göre başvuru yapıdır. Dilerseniz…

1 yıl ago

Arçelik Ürünlerinde Kampanya

Arçelik ürünleri ile evinde mevcut olan tüm beyaz eşyaları tek bir bayi üzerinden en uygun…

2 yıl ago

1000X Yükseliş Potansiyeline Sahip Kripto Paralar

Kripto para yatırımında, doğru bir proje tercih edildiğinde çok yüksek yatırım geri dönüşü elde etmek…

2 yıl ago